11/01/2020
 
Home / Ricotta tomatid

Ricotta tomatid

Ricotta tomatid

 

 

KOOSTISOSAD

 

4 portsu

 

  • Ricotta juust 500 g
  • Veiselihatomatid 4 tükki
  • Sink 200 g
  • Porru 50 g
  • Jahvatatud kreekerid 4 supilusikatäit
  • 2 küüslauguküünt
  • Värske tüümiani 2 vart
  • 4 supilusikatäit oliiviõli
  • Soola maitse järgi
  • Maitse järgi jahvatatud must pipar

 

KÖÖGIMISJUHISED

 

1. Lõika tomatid pooleks, eemalda lusikaga ettevaatlikult südamik ja tükelda.

 

2. Lõika sink väikesteks viiludeks, porru õhukesteks viiludeks, tükelda küüslauk.

 

3. Segage tomatite viljaliha ricottaga, lisage sink, sibul, küüslauk ja 3 supilusikatäit kreekerid. Soola, pipar ja segage.

 

4. Saadud hakkliha jaoks täitke pooled tomatid, puistake peale ülejäänud riivsai, tüümianilehed, valage õli ja pange 25–30 minutiks 190 kraadini eelkuumutatud ahju.

Ricotta tomatid

 

KOOSTISOSAD

 

4 portsu

 

  • Ricotta juust 500 g
  • Veiselihatomatid 4 tükki
  • Sink 200 g
  • Porru 50 g
  • Jahvatatud kreekerid 4 supilusikatäit
  • 2 küüslauguküünt
  • Värske tüümiani 2 vart
  • 4 supilusikatäit oliiviõli
  • Soola maitse järgi
  • Maitse järgi jahvatatud must pipar

 

Ricotta tomatid

KÖÖGIMISJUHISED

 

1. Lõika tomatid pooleks, eemalda lusikaga ettevaatlikult südamik ja tükelda.

 

2. Lõika sink väikesteks viiludeks, porru õhukesteks viiludeks, tükelda küüslauk.

 

3. Segage tomatite viljaliha ricottaga, lisage sink, sibul, küüslauk ja 3 supilusikatäit kreekerid. Soola, pipar ja segage.

 

4. Saadud hakkliha jaoks täitke pooled tomatid, puistake peale ülejäänud riivsai, tüümianilehed, valage õli ja pange 25–30 minutiks 190 kraadini eelkuumutatud ahju.

Ricotta tomatidParmesani jäätis Ricotta tomatidKöögiviljarullid kitsejuustu ja parmesaniga Ricotta tomatidKüpsetatud baklažaan fetajuustu ja tomatitega Ricotta tomatidSpagetid carbonara punase sibulaga Ricotta tomatidRicotta tomatid Ricotta tomatidOmlett lillkapsa, fetajuustu ja peterselliga