11/01/2020
 
Home / Parmesani jäätis

Parmesani jäätis

Parmesani jäätis

 

 

2 PORTIONI KOOSTISOSAD

 

  • Kreem 40% 500 ml
  • Kollane suhkur 110 g
  • Riivitud parmesani juust 110 g.

 

KÖÖGIMISJUHISED

 

1. Pange pidevalt segades kastrulis madalal kuumusel koor ja suhkur keemiseni, kuid ärge keetke. Kui koor jõuab keemistemperatuurini, eemaldage see kohe tulelt, lisage riivitud Parmesan ja jätkake segamist, kuni juust on sulanud. Jahutage toatemperatuurini.

 

2. Jätke üleöö külmkappi. Hommikuks pakseneb segu edasiseks külmutamiseks piisavalt. Viige sügavkülmikusse tihedalt suletud anumasse, segage hoolikalt, tasandage ja katke jäätise pind vahapaberi või kilemähisega. Sulgege kaas ja külmutage vähemalt 6 tundi.

Parmesani jäätis

 

2 PORTIONI KOOSTISOSAD

 

  • Kreem 40% 500 ml
  • Kollane suhkur 110 g
  • Riivitud parmesani juust 110 g.

 

Parmesani jäätis

KÖÖGIMISJUHISED

 

1. Pange pidevalt segades kastrulis madalal kuumusel koor ja suhkur keemiseni, kuid ärge keetke. Kui koor jõuab keemistemperatuurini, eemaldage see kohe tulelt, lisage riivitud Parmesan ja jätkake segamist, kuni juust on sulanud. Jahutage toatemperatuurini.

 

2. Jätke üleöö külmkappi. Hommikuks pakseneb segu edasiseks külmutamiseks piisavalt. Viige sügavkülmikusse tihedalt suletud anumasse, segage hoolikalt, tasandage ja katke jäätise pind vahapaberi või kilemähisega. Sulgege kaas ja külmutage vähemalt 6 tundi.

 

Parmesani jäätisParmesani jäätis Parmesani jäätisKöögiviljarullid kitsejuustu ja parmesaniga Parmesani jäätisKüpsetatud baklažaan fetajuustu ja tomatitega Parmesani jäätisSpagetid carbonara punase sibulaga Parmesani jäätisRicotta tomatid Parmesani jäätisOmlett lillkapsa, fetajuustu ja peterselliga